Previous Next
Biohar – hårvækstfremmer med naturlig hyaluronsyre

Flere visninger

Biohar – hårvækstfremmer med naturlig hyaluronsyre

Varen er på lager

Details:

Oplever du hårtab? Biohar fremmer hårvækst og styrker hårets overordnede kvalitet, så det ikke så let knækker eller fælder.


Hvem kan bruge Biohar:
Kemobehandling, alopecia, naturlig tyndhårethed – hårtab kan have mange årsager. Biohar kan være gavnligt ved alle typer af hårtab, hvor hårsækken ikke er helt død, men bare ligger i dvale.


Hårtab ved kemoterapi: Har du lige afsluttet et kemoforløb, kan Biohar give dine hårsække et ekstra boost til at komme i gang med at producere hår igen. Vi anbefaler, at du starter 3 uger efter din sidste kemoterapi.


Læs mere om vores erfaringer med forskellige typer hårtab her.


Effekt og virkning:
Typisk vil du kunne se effekten efter 4 uger – og efter 12 uger for alvor se et resultat. I vores test af Biohar så vi typisk en masse små nye hår strømme frem efter 8 uger. Til venstre kan du se nogen af de ”før og efter” billeder, vi har taget i klinikken. 


Anvendelse:
Biohar anvendes lige efter hårvask, i tørt eller håndklædetørt hår. Vi anbefaler, at du bruger Biohar inden du kommer hårprodukter i dit hår. Biohar påføres med den vedlagte applikator, og skal maseres ind i huden så den absorberes helt. En flaske holder en måned, hvis du ikke overdoserer. (Midlet virker ikke bedre ved at komme mere i. )


Skal ikke skylles bort. Biohar fedter ikke håret. Den stiver ikke håret. 


Hvis du er i tvivl om noget, så ring eller skriv til en af vores frisører her hos Svaneklinik. (kontakt@svaneklinik.dk eller 45870110). Læs anmeldelserne herunder:

349,00 DKK

Detaljer

x

Yderligere information

Tilbud Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biohar – hårvækstfremmer med naturlig hyaluronsyre

Bedømmelser

 • Biohar
  Bedømt af Jette L.Trueon 05/04/15
  Med alderen er mit hår blevet tiltagende tyndt. Og samtidig fældede jeg meget og håret spaltede.
  Jeg var med i en test - et projekt af Biohar.
  Nu er det over 1 år siden og jeg har fået reduceret hårtabet til det normale - jeg har fået en tiltagende spirende hårvækst. Mit hår er blevet skulderlangt - fortsat tyndt - men spalter ikke som før og hovedbunden ses ikke mere så tydeligt.
  Jeg har brugt Biohar som anbefalet og nu efter 1 år bruger jeg det fortsat - næsten dagligt.
  Jeg vil fortsætte - og er meget glad for den gode effekt.

  Med venlig hilsen, Jette
 • Alopecia
  Bedømt af Louiseon 02/02/15
  Jeg syntes det var været nemt at bruge og vil helt sikkert anbefale det til andre. Jeg brugte det i 3 måneder tilbage i 2013 og har ikke haft brug for at bruge det siden. Har selv haft gode oplevelser med det.
 • Biohar
  Bedømt af Charlotteon 02/02/15
  Jeg var så heldig at blive udtrukket til projektet efter utallige operationer for tidligt opdaget brystkræft, mm, rygoperationer som har medført mange omgange narkoser, som gjorde min hårbund blev stresset og jeg tabte mit hår i små totter. Det har været super nemt at bruge, der har ikke været nogen problemer overhovedet. Jeg kan se og mærke en forskel, jeg kan se begyndende nye hårrødder, så jeg er tilfreds, har fået mere hårfylde. Jeg vil bruge det af og til, uden tvivl.
 • Biohar
  Bedømt af Gitteon 02/02/15
  Jeg synes at Biohar er meget nemt at bruge og det tager kun 30 sekunder hver gang – det er en fordel. Jeg fældende en del og havde nogle steder hvor håret knækkede.

  - Nu fælder jeg næsten ikke mere
  - Mit hår er blevet stærkere
  - Føler jeg har mere hår, det fylder mere

  Jeg synes det har været en rigtig god oplevelse. Jeg var lidt ”skeptisk” i starten, men er blevet positivt overrasket. Jeg kan både se og mærke det har hjulpet mig, og jeg vil fortsætte med at bruge Biohar, og anbefale det til andre
  De bedste hilsener, Gitte

  Ps: det er meget stort fordel, at der ikke er kemi i, men er et rent produkt. Jeg havde ikke brugt det, hvis det indeholdt kemi
 • Biohar
  Bedømt af Livon 02/02/15
  Det var nemt at bruge, brugte dog for meget den første måned. Min veninde, som er overlæge og i ledelsen af et sygehus, blev så imponeret af resultatet på mig, at hun vil anbefale hendes mor at bruge produktet. Min frisør kan også se store forandringer. Min hårbund er rimeligt godt dækket.
 • Biohar er meget let af påføre.
  Bedømt af Nancyon 02/02/15
  Den giver et behagelig normaliseringsfølelse af hovedbunden. Jeg taber ikke hår på en unaturlig måde længere. Ja jeg vil blive ved med at bruge biohar.
 • Mindre hårtab
  Bedømt af Vivi on 02/02/15
  Jeg får en kemotabelet hver dag siden 8-4-14.
  Jeg føler mit hårtab er blevet meget mindre. Det har taget noget af kløen og rødmen i min hovedbund.