Next
2 in 1 (til på- og aftagning af kompressionsstrømper)

Flere visninger

2 in 1 (til på- og aftagning af kompressionsstrømper)

Vær den første til at bedømme dette produkt

På lager - levering 1-3 hverdage

Details:

Medi 2 in 1 er et hjælpemiddel til på- og aftagning af kompressionsstrømper. Effektivt til dig der bruger kompressionstrømper og som er meget på farten.


Medi 2 in 1 er en slidstærk, let og lille på- og aftager der kan nemt klappes sammen. Den optager ingen plads og der derfor nem at have med i tasken. Den kan bruges til alle længder (knæ- , lårstrømpe eller strømpebukser) og både til åben og lukket tå. Kan også bruges til armstrømper. 


Den er af et tyndt og glat materiale, der gør det let at få strømpen op over hælen og op på læggen - 2 in 1 er specielt tilpasset til kravene fra alle brugere af kompressionsstrømper og forenkler den nødventige proces med at få kompressionsstrømpen over fodryggen og hælen på en let måde - og ligeledes i den modsatte retning, når kompressionsstrømpen skal tages af. Der skal således kun bruges et minimum af kraftudfoldelse og bevægelighed.


Det er vigtigt at bruge hjælpemidler til at tage sine kompressionsstrømper af og på, så strømpen ikke bliver slidt.


" in 1 kan uden problemer vaskes sammen med andet tøj i vaskemaskinen på skåneprogram i op til 40 grader. Lad den lufttørre.

249,00 DKK

Detaljer

x

Yderligere information

Tilbud Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: 2 in 1 (til på- og aftagning af kompressionsstrømper)