Badetøj

Badetøj til brystkræftopererede kvinder medbrystprotese

Tanken om badetøj og bikiner kan godt skabe lidt utryghed lige efter en brystoperation. Men der findes heldigvis masser af specialdesignet og velsiddende badetøj, som er beregnet til at blive brugt med brystprotese.

 

Hos Svaneklinik kan vi vejlede dig til at finde præcis det badetøj, som passer til dine behov. Alt vores badetøj har lommer til brystproteser i begge sider. 

Se et udvalg af vores badedragter, bikinier og tankinier her på siden. Køb det direkte her på shoppen, eller kig forbi klinikken på Lyngby hovedgade for at prøve det.

Bemærk: Badedragterne er små i størrelserne, så bestil gerne en større størrelse, end du normalt gør. F.eks. hvis du bruger str. 40, så bestil 42. (Du kan naturligvis altid sende varen tilbage og få den byttet, hvis den ikke passer.)

 

Svømmeprotese; til dig der svømmer ofte

Herunder kan du også finde brystproteser, der er beregnet til brug i badetøj. Det er utroligt rart at have en protese at skifte med, selvom den brystprotese du har til hverdag ikke tager skade af at komme med i vandet. Især hvis man svømmer ofte.

Vi forhandler også accessories beregnet til motion, som f.eks. badehætter, svømmeprotese og sports BHér.