Brystproteser

Få din brystprotese hos svaneklinik - vi hjælper kvinder opereret for brystkræft og som er under kræftbehanding

Som brystkræftopereret har du ret til at få brystprotese. En brystprotese hjælper med at genskabe din oprindelige kropsform, så du får en naturlig symmetri i dit udseende efter en brystkræftoperation.
 

At vælge den rigtige brystprotese kan gøre en stor forskel på hvordan du har det i hverdagen. Brystproteser tjener dog ikke kun et kosmetisk formål – medicinsk set er det vigtigt man i kroppen får kompenseret for vægten i det andet bryst, så man ikke får problemer med ryg, nakke og skuldre.

Derfor er det en god ide at bestille en tid og få en fagperson til at hjælpe dig med at finde præcis den protese, der er den rigtige for dig og din livsstil.

 

Sådan foregår det:

Hos Svaneklinik vil det være Birgitte, Pia eller Hanne, der hjælper dig. De har alle mange års erfaring indenfor tilpasning af brystproteser. Når du bestiller en tid, sætter vi en hel time af til dig. Så har vi god tid til at vejlede dig personligt og gennemgå dine behov og ønsker.

I vores private prøverum finder vi stille og roligt den protese, der passer bedst til dig og dine behov.

Du får også mulighed for at prøve lækkert lingeri der passer til protesen. Vi har stort udvalg af lingeri og badetøj i høj kvalitet til brystopererede kvinder.


Vi kører også ud på hjemmebesøg, hvis du har problemer med at komme til os.

Selve hjemmebesøget er gratis. Transporten er også gratis hvis et handikap eller sygdom forhindrer dig i at besøge Svaneklinik. (Vi vurderer dette ved de gældende regler for hvornår hospitalerne berettiger transport til og fra hospitalet) Er dette ikke tilfældet og er afstanden fra Svaneklinik og hjem til dig over 15 km. opkræver vi kilometer-kørselspenge iht. statens takster. I tvivlstilfælde er transporten gratis.

 

Mere information til brystkræftopererede:


Frit leverandørvalg:

Du kan trygt vælge at få din brystprotese hos Svaneklinik, selv når det ikke er vores navn der står på bevillingen. Læs mere om bevillingen her   


Inden operationen
:

Det er en god idé at tage en støttende BH med frontlukning med på hospitalet. Læs mere om postoperative BHer her.


Nyopereret?

Er du nyopereret, får du som regel bevilliget to proteser. Svaneklinik anbefaler at du får en tid hurtigt efter din brystkræftoperation, så vi kan hjælpe og vejlede dig med at få din første protese. Læs alt hvad du har brug for at vide her eller bestil en tid.

 

Er det tid til en ny protese?

Du har ret til en ny brystprotese hvert år. Læs mere her: Skift din protese.

 

Assymetri efter brystrekonstruktion eller brystbevarende operation?

Efter en brystbevarende operation oplever mange kvinder, at det ikke har samme fylde, facon eller størrelse som før. Læs mere om delproteser og dine rettigheder her.

 

Tidsbestilling:

Book en tid hos Svaneklinik online på dette link: Online booking eller ring på 45870110 inden for åbningstiden.

 

 Ekstra brystproteser

Det kan være rart at skifte protese, når man skal træne, svømme eller sove. Derfor har du, ud over den brystprotese, du normalt bruger i din hverdag, mulighed for at supplere op med proteser, der beregnet til bestemte aktiviteter. Disse sælger vi på webshoppen, og de kan ses herunder: