Hovedbeklædninger

Hovedbeklædninger ved hårtab ra kræftbehandling hos Svaneklinik

Stort udvalg af hovedtørklæder, kasketter og huer til kræftramte kvinder eller kvinder der lider af hårtab


Vi har altid over 500 forskellige hovedbeklædninger der hjælper dig med at bevare din egen personlige stil, selvom du taber håret. Tag et kig på de mange muligheder på denne side.


Skal jeg vælge paryk eller hovedbeklædning?


De fleste vælger parykken, for at føle sig mest mulig som sig selv, hvis de er i kemobehandling eller lider af permanent hårtab.

Vi tilpasser parykker så de minder mest muligt om dit eget hår. Mange kvinder beskriver det som en lettelse at de føler de kan genkende sig selv i spejlet.

Men der er også en del kvinder der foretrækker kun at bruge hovedbeklædninger. Hovedbeklædninger giver mange muligheder - både for udtryk, stil og praktiske hensyn, såsom årstider og udendørs/indendørs.

Selvom du vælger at bruge paryk, er det rart at have en eller to hovedbeklædninger til brug derhjemme, så du har mulighed for lidt afveksling.

 

Huer, hatte, turbans, hovedtørklæder, kasketter – hovedbeklædninger til enhver smag

Vores hovedbeklædninger er fremstillet af åndbare og bløde materialer som bambus og ren bomuld, med designs som følger moden.

Mange af især hovedtørklæderne med bindebånd giver mulighed for at skabe den fylde man mangler på hovedet, når man taber håret.

Der er både basiskollektioner og kollektioner der skifter efter sæson, så der er altid nye designs på vej fra f.eks. Christine Headwear og Lido Design.

 

Tilbud og rabatter 

Der er ofte hovedbeklædninger på tilbud, og dem samler vi her: Hovedbeklædninger på tilbud

 

Se hele udvalget nedenfor eller vælg ud fra følgende kategorier:

Med bindebånd
Uden bindebånd
Med mønster


Farver: lilla, brun, grå, sort, hvid, rød, blå, grøn.


Køb hovedbeklædninger direkte her på webshoppen (se udvalget nedenfor) og få dem leveret lige til døren - klar til brug.

Er du typen der helst vil prøve varen først, så skal du vide at du har 14 dages returret så længe varen ikke er beskadiget - og ellers er du naturligvis altid velkommen til at besøge klinikken i Lyngby og prøve vores hovedbeklædning under vejledning fra vores frisører.

Vil du prøve hovedbeklædninger i klinikken kan det være en god ide at bestille en tid. Vi har et stort udvalg, så det kan være rart at få lidt vejledning. Book en tid: Online booking