Børn

lingeri til kvinder opereret for brystkræft

Hovedbeklædninger til børn med hårtab

Petite Peanut er et velovervejet headwear program udviklet til børn, som har mistet deres hår i forbindelse med kræftbehandling eller som følge af hudlidelsen Alopecia.


Petite Peanut hovedbeklædningerne er specielt designet til bevægelse, leg og komfort - både når man er sengeliggende og aktiv.


Hovedbeklædningerne er komfortable og smarte og fremstillet i rare, naturlige materialer af højeste kvalitet. Omhyggeligt udviklet, så børn har fri bevægelighed og optimal støtte, uanset aktivitet og behov.


Petite Peanut består af flere forskellige komfortable modeller, turbaner og pandebånd. Alle i en smuk og blød variant af farver og prints, som er meget nemme at tage på.


De fleste modeller er tilgængelige i to størrelser: 2-5 år og 6-12 år og serien er grundigt testet for at skabe den rigtige tilpasning til børn.


Petite modellerne er Oeko-Tex Standard 100 certificeret klasse I, som er specielt certificeret til brug på særlig sensitiv hud og småbørn.


Et klasse I produkt kræver, at produkterne er sikre at bruge og ikke afgiver skadelige stoffer.

Ydermere, er brandet CE*-certificeret som en medicinsk enhed i henhold til EU-direktivet (93/42/EEC) om medicinsk udstyr.


Dette er et højt opnåeligt certifikat, og Petite Peanut er en af de få i Europa, som har opnået dette.


Hele Petite Peanut-serien er lavet af naturlige og bløde materialer såsom bomuld og Caretech® Milk.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.