Kompression

Støtte og rejsestrømper hos Svaneklinik

Hos Svaneklinik tilbyder vi måltagning til kompressionsstrømper. (Lymfødemstrømper) Lymfødem er den kliniske betegnelse for ophobning af lymfevæske, typisk i armen, brystområdet og benene.

 

Lymfødem er en kronisk hævelse som blandt andet kan opstå i forbindelse med strålebehandling og ved brystkræftoperation, hvor lymfekirtlerne opereres væk i armhulerne. Lymfødem udvikler sig langsomt og kan opstå flere år efter en operation eller strålebehandling. Får man Lymfødem er det en fordel at komme hurtigt i behandling. På denne side kan du købe eller genkøbe hjælpemidler til kompressionsstrømper, såsom handsker og strømpepåtagere. Se nedenfor.
 

Få taget mål til dine kompressionsstrømper

Lymfødem behandles med en komprimerende strømpe eller handske som bliver fremstillet efter dine mål. Det er din praktiserende læge der ordinerer kompression. Du kan få bevilling til kompressionsstrømper af kommunen eller sygehuset. De fleste kommuner betaler for 2 kompressionsstrømper om året.

Hos Svaneklinik tager vi dine mål og beregner nøjagtigt hvor kompressionsstrømpen skal trykke for at blodcirkulationen bliver ideel. Bestil en til hos Pia på dette link: Booking

Vil du vide mere om kompression?

Læs Hvad er kompression og hvem bør anvende kompressionsstrømper af overlæge. dr. med Gregers G Hermann.

 

Book en tid hos Svaneklinik online på dette link: Online booking

Du kan også ringe eller skrive på tlf: 45870110 / Email: kontakt@svaneklinik.dk. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.