Kompression

lymfødem kompressionsstrømper hos Svaneklinik

Vi tilbyder måltagning til kompressionsstrømper

 

Kompressionsstrømper bruges som behandling af lymfødem. Lymfødem er den kliniske betegnelse for ophobning af lymfevæske, typisk i armen, brystområdet og benene.

Lymfødem er en kronisk hævelse som blandt andet kan opstå i forbindelse med strålebehandling og ved brystkræftoperation, hvor lymfekirtlerne opereres væk i armhulerne.

Lymfødem udvikler sig langsomt og kan opstå flere år efter en operation eller strålebehandling. Får man Lymfødem er det en fordel at komme hurtigt i behandling. 

 

Få taget mål til dine kompressionsstrømper

Lymfødem behandles med en komprimerende strømpe eller handske som bliver fremstillet efter dine mål. Det er din praktiserende læge der ordinerer kompression. Du kan få bevilling til kompressionsstrømper af kommunen eller sygehuset. De fleste kommuner betaler for 2 kompressionsstrømper om året.

Hos Svaneklinik tager vi dine mål og beregner nøjagtigt hvor kompressionsstrømpen skal trykke for at blodcirkulationen bliver ideel.

Bestil en til hos Birgitte på dette link: Booking

 

Køb hjælpemidler på denne side

På denne side kan du købe eller genkøbe hjælpemidler til kompressionsstrømper, såsom handsker og strømpepåtagere. Se nedenfor.


Vil du vide mere om kompression?

Læs Hvad er kompression og hvem bør anvende kompressionsstrømper af overlæge. dr. med Gregers G Hermann.

 

Book en tid hos Svaneklinik online på dette link: Online booking
Du kan også ringe eller skrive på tlf: 45870110 / Email: kontakt@svaneklinik.dk. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.