Inkontinens

Når bækkenbundsmuskulaturen svækkes, synker blæren lidt og vinklen på blærehalsen ændres. Dette bevirker, at musklerne i bækkenbunden ikke længere er under fuld kontrol i forbindelse med belastninger. Dette kaldes stressinkontinens og kan afhjælpes.
 

I Danmark lider ca. 400.000 kvinder over 15 år af en form for inkontinens. Inkontinens er ofte forårsaget af fødsler eller forandringer i forbindelse med overgangsalderen.

De produkter vi fører hos Svaneklinik er til at afhjælpe stressinkontinens. Tegn på stressinkontinens kan være at man har svært ved at holde på vandet ved hoste eller fysisk aktivitet. Vi anbefaler du altid starter med at søge råd hos din læge, så du bliver klar over hvilken type inkontinens du er ramt af.

 

Bækkenbundstræning

Når dine muskler først er blevet svage, kan det være svært selv at træne bækkenbundet. Hos Svaneklinik har vi derfor en bækkenbundstræner der gør arbejdet for dig.

Knibeøvelser er dog den bedste form for bækkenbundstræning. Til at hjælpe dig med at lave øvelserne korrekt, har vi nogle bløde bækkenbundskugler i god kvalitet. Du kan starte med en bækkenbundskugle for begyndere: single trainer og for øvede: double trainer.

Læs mere om knibeøvelser her.

 

Contrelle Activgaard vaginalprop

Contrelle Activgard er en vaginalprop som hjælper bækkenbunden med at understøtte blæren og opnå korrekt vinkel på blærehalsen – som dermed giver dig kontrollen over vandladningen tilbage. Den er lige så let at indføre og bruge som en tampon og den hverken føles eller ses. Er du i tvivl om det er noget for dig, så start med at købe en prøvepakke.

Du kan købe produkterne 100% diskret her i webshoppen.