Neglepleje

neglepleje under og efter kemoterapi

Sådan styrker du dine negle under og efter kræftbehandling


Herunder ser du vores særlige samling af negleprodukter - specielt velegnet til dig der er, eller har været i kemoterapi. 


Kræftbehandling går ofte hårdt ud over negle på både hænder og fødder. 

Gennem de sidste 5-6 år har danske onkologiske afdelinger på hospitalerne udleveret nedenstående negleplejeprodukter til kvinder i behandling for brystkræft - sammen med kontinuerlig rådgivning om pleje af negle på både hænder og fødder under hele behandlingen.


Denne service er desværre blevet sparet væk. Derfor har vi nu disse produkter hos Svaneklinik, så de stadig er til rådighed for dig - både under og efter behandling

Er du under kræftbehandling anbefaler vi:

At du starter med Exit Damaged Nails kur i 8 dage. - Derefter fortsætter du med at vedligeholde resultatet ved at bruge neglehærderen (følg anvisningen) gerne sammen med negleolien.


Er du stadig i kemoterapi, er det en god ide at fortsætte med neglehærderen efter de 14 dage, der er anbefalet i anvisningen. Men her behøver du kun at bruge den som underlak - evt. kombineret med Anti Aging Nail Polish for at opnå et pænere resultat.Er du færdig med kræftbehandling anbefaler vi:

Du kan minimere skaden efter behandling ved at bruge Nail Growth Explosion.Det giver dine negle et ordenligt vitaminboost, så de gror sig hurtigere stærke og raske.


Fortsæt med at bruge Anti Aging indtil alt det, der er beskadiget er helt væk. Vi anbefaler også, at man fortsætter med at bruge en neglelakfjerner, som ikke i sig selv skader neglene.


Se alle produkterne her nedenfor:

negle under og efter kemo

4 varer

Faldende orden
  1. Anti aging nail polish
    115,00DKK
  2. Neglehærder
    110,00DKK
  3. Nail growth explosion
    130,00DKK
pr. side