Save My Face puder

BEMÆRK: Puderne udgår, og vi har nu kun betræk tilbage.

To puder med rigtig mange fordele som gør underværker for vores nattesøvn. Læs om pudernes fordele her:


Forbedrer vejrtrækning.

Da puderne sikrer korrekt sovestilling/støtte, forbedres vejrtrækningen gennem næsen, hvilket også giver bedre betingelser for allergikere. Da ansigtet er støttet og ikke trykkes, er bihuler og kinder ikke presset sammen hvilket giver bedre vejrtrækning.  Puden hjælper også folk med tendens til snorken.

Letter ømhed og smerter i nakke, skuldre og ryg.

Kombinationen af pudernes særlige patenterede form, forarbejdning og materiale, giver fantastisk støtte til nakke, skuldre og ryg – og hovedet bliver ikke overstrukket; Du vil mærke en mere intens søvn og øget smidighed i muskler.

Efter operationer.

Efter operationer, øjen, tand, hud etc. sikres ansigtet den nødvendige støtte og fri bevægelighed. ’SaveMyFace’® puderne kan hjælpe og reducere hævelse, smerte og dermed forbedre helingsprocessen.

Multifunktionel til rejser.

Behageligt at anvende ’LA PETITE’ til rejser – i lænden, foldet til nakken og skulder; Den passer nemt i alle tasker, og holder formen. Den sikrer dig alle fordelene, og du vil opleve en langt mere udhvilet og behagelig rejsetid.

Bedre cirkulation til ansigtet.

Ansigtets ’frie’ placering sikrer en morgen uden soverynker/sovelinjer, som med tiden bliver mere og mere tydelige og sværere at blive af med igen. Du får optimal cirkulation til ansigtet, som også kan ses omkring øjnene. Pudernes unikke form optimerer desuden effekten af anvendte serum/cremer, idet ansigtet sikres den rette støtte, uden produkternes sædvanlige afsmitning på puden.

 


Dorthe, som tidligere har arbejdet med brystproteser hos os, har brugt puden længe og giver følgende anmeldelse:

"Da jeg først hørte om ”Save My Face” puden og alle dens gode egenskaber, blev jeg samtidig advaret om at puden kunne være vanedannende. Efter at have afprøvet ”Save My Face” puden i en længere periode, må jeg indrømme at det er fuldstændig sandt!  Jeg har i mange år døjet med spændingshovedpine og muskelinfiltrationer i nakke og kæbeparti.

Det har medført mange besøg hos fysioterapeuter, perioder med akupunktur og andre alternative behandlingsmetoder, dog uden den store effekt. Derfor var jeg meget spændt på at afprøve ”Save My Face” puden. Jeg fandt hurtigt ud af min søvnkvalitet blev forbedret, og til min store glæde er spændingshovedpinen aftaget væsentligt efter et par ugers brug af ”Save My Face” puden. 

Jeg er utrolig glad for at blive introduceret til ”Save My Face” puden, og jeg kan slet ikke forestille mig en nattesøvn uden den. I mit daglige arbejde som sygeplejerske, møder jeg ofte patienter som lider af spændingshovedpine og muskelinfiltrationer i nakke og skuldre, og jeg vil bestemt anbefale dem at afprøve ”Save My Face” puden. Mange tak.

- Dorthe"