Lingeri

lingeri til kvinder opereret for brystkræft

Lingeri med lommer til brystproteser, specielt udviklet til kvinder opereret for brystkræft 


Får du din brystprotese hos Svaneklinik, rådgiver vi dig til hvilke BHer, der passer bedst til dig - så ved du præcis hvilken type og størrelse, du har det bedst i.

Derefter kender du din størrelse og favorit BH og kan trygt købe nyt lingeri direkte her på siden - uden at være nødt til at besøge klinikken først.


Skulle der være noget, der ikke passer, kan du altid returnere det inden for 14 dage.For dig som er brystopereret, kan det godt betale sig at være ekstra opmærksom på at få den rigtige størrelse BH, så du får den korrekte støtte.

Her er hvad du skal være opmærksom på:


Omkreds: BHen skal i yderste hægte sidde tæt – med plads til at du kan få to fingre ind imellem ryggen og der, hvor hægterne sidder. Den må ikke glide opad ryggen, men den må heller ikke lave deller på ryggen.


Stropperne: Det er vigtigt at huske, at stropperne ikke skal bære vægten – hvis de gør det (og dermed gnaver) så er din omkreds forkert.


Skål: Brystet/protesen skal ligge inden for bøjlen og bøjlen skal nå helt ind til brystkassen/kroppen. Så undgår du at bøjlerne niver, og brystet buler heller ikke ud.

lingeri til brystkræftopererede kvinder
1 til 40 ud af 119

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 40 ud af 119

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3