BHer med bøjle

Lingeri til brystkræftopererede - kvinder der bruger brystprotese

Bh’er med bøjle – lingeri til kvinder opereret for brystkræft

Det er en myte, at man ikke kan bruge bøjle-bh når man er opereret for brystkræft

Bøjle-bh’er med lommer til brystproteser giver rigtig god støtte og mindsker belastningen af din ryg og nakke, og er især rigtig gode hvis du har en større barm. De er stærkere, giver mere facon og aflaster mere end protese bh’en uden bøjle.

Hos Amoena har de det, de kalder flex-comfort bøjler. Disse bøjler er særligt designet til at følge brystprotesens facon, så man får god støtte uden at presse mod hverken brystprotesen eller arområdet.

Lingeri til brystkræftopererede kvinder findes både med og uden bøjle, blonder, formstøbte skåle, osv. – præcis som du kender det fra dine normale bh’er. Den eneste forskel er, at protese bh’er er specielt designet med lommer til at holde din brystprotese sikkert på plads, og at mange af dem dækker lidt mere, for at skjule arvæv og for at føles sikrere for dig.

Vi anbefaler

Kender du ikke Bh'erne på forhånd så anbefaler vi at prøve Annette BH (billedet) – den sidder simpelthen så godt og flot på de fleste!

Køb af bh'er på webshoppen

Husk du altid kan returnere bh’en hvis den ikke passer, så længe den er i samme stand som da du modtog den. Du er også altid velkommen til at bestille en tid til at prøve bh'er i klinikken. Så hjælper vi dig med at finde de bh'er der giver den rigtige støtte til dig.