BHer med bøjle

lingeri til kvinder opereret for brystkræft

BHer med bøjle – lingeri til kvinder opereret for brystkræft


Det er en myte, at man ikke kan bruge bøjle-BH når man er opereret for brystkræft

Bøjle-BHer med lommer til brystproteser giver rigtig god støtte og mindsker belastningen af din ryg og nakke.


Bøjle-BHer er især rigtig gode hvis du har en større barm. De er stærkere, giver mere facon og aflaster mere end protese BHen uden bøjle.


Hos Amoena har de det, de kalder flex-comfort bøjler.


Disse bøjler er særligt designet til at følge brystprotesens facon, så man får god støtte uden at presse mod hverken brystprotesen eller arområdet.

Lingeri til brystkræftopererede kvinder findes både med og uden bøjle, blonder, formstøbte skåle, osv. – præcis som du kender det fra dine normale BHer.


Den eneste forskel er, at protese BHer er specielt designet med lommer til at holde din brystprotese sikkert på plads, og at mange af dem dækker lidt mere, for at skjule arvæv og for at føles sikrere for dig.


Vi anbefaler

Kender du ikke BHerne på forhånd så anbefaler vi at prøve Aurelie BH (billedet) – den sidder simpelthen så godt og flot på de fleste, og der findes også trusser til.

Køb af BHer på webshoppen

Husk du altid kan returnere bhen hvis den ikke passer, så længe den er i samme stand som da du modtog den. Du er også altid velkommen til at bestille en tid til at prøve bher i klinikken. Så hjælper vi dig med at finde de BHer der giver den rigtige støtte til dig. 

Lingeri til brystkræftopererede - kvinder der bruger brystprotese


14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side