Formstøbte BHer

Lingeri til brystkræftopererede - kvinder der bruger brystprotese

Formstøbte bh’er  – lingeri til kvinder opereret for brystkræft

Har du fået en brystbevarende operation?

Bh’er med formstøbte skåle, er gode at bruge hvis du har været igennem en brystrekonstruktion eller brystbevarende operation.

Resultatet er sjældent helt det samme, som det var før – og i det tilfælde, kan det føltes rart at bruge en protese bh, der glatter lidt ud og har en lidt foret skål som giver støtte og form.

Formstøbte bh’er bruges også som det, man i populær tale kalder en T-shirt bh

En T-shirt bh har ud over formstøbte skåle også usynlige sømme, så man ikke kan se hverken brystvorter eller kanter fra bh’en gennem tøjet. T-shirt bh’er er gode at have på under stramtsiddende tøj, og er typisk også uden detaljer, der kan ses gennem tøjet

Tip: Hvide bh’er kan ses igennem hvidt tøj. Så hvis målet er, at man ikke skal kunne se din BH igennem tøjet, skal den være hudfarvet. 

Det er altid godt at vælge bh efter det tøj du skal have på. Går du meget i T-shirts eller andet stramtsiddende tøj, er det en rigtig god ide at bruge bh’er som er specialdesignet til det.

Vi anbefaler

Vores mest populære bh med fyld er Lara bh. En helt neutral bh som giver en god form til barmen og sidder godt på de fleste.