D. 10/4 sætter vi fokus på forårets nye varer inden for lingeri, badetøj, hovedbeklædning og proteser - og vi byder naturligvis også på en lille forfriskning.

Svaneklinik får denne dag besøg af Lene Heiberg fra Amoena, som står klar med gode råd og vejledning vedrørende lingeri og brystproteser.

Vi vil også gerne præsentere jer for de mange nye varer og tiltag vi har fået indenfor kosmetik - som f.eks. vores nye serie af neglepleje:

Gennem de sidste 5-6 år har danske onkologiske afdelinger på hospitalerne udleveret negleplejeprodukter til kvinder i behandling for brystkræft - sammen med kontinuerlig rådgivning om pleje af negle på både hænder og fødder under hele behandlingen.

Denne service er desværre blevet sparet væk.

Derfor har vi nu disse produkter hos Svaneklinik, så de stadig er til rådighed for dig - både under og efter kræftbehandling. Hør mere om denne nyhed og mange andre - kig forbi Klinikken i Lyngby på torsdag d. 10/4.

Vi ser frem til en spændende dag, og håber, der er mange der har lyst til at kigge forbi.

 

Kærlig hilsen
Personalet hos Svaneklinik


Vil du gerne holde dig opdateret omkring hvad der sker her i klinikken kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev  eller følge med på vores Facebook.
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45870110 eller mail kontakt@svaneklinik.dk hvis du har spørgsmål.