bækkenbundskugler - træn din bækkenbundFor at afhjælpe eller forebygge inkontinens, kan man træne sin bækkenbund dagligt. Dette gøres nemt og effektivt med bækkenbundskugler.


Vi har nu 3 forskellige produkter:

Sættet: De bløde og feminine bækkenbundskugler (billedet) Je Joue Ami, er et sæt med 3 forskellige vægte, som følger med din udvikling:

Ami-1 En stor, blød og let kugle., som vi anbefaler du starter med, både hvis du er ude af træning og hvis du ikke har prøvet at træne med bækkenbundskugler før. Vægt: 47 g. 

Ami-2 En mellemstor dobbeltbold, der stadig er blød, selvom den er lidt tungere. Prøv Ami-2, når Ami-1 ikke udfordrer dig nok længere. Vægt 78g. 

Ami-3
 En lille, hård og tung dobbelt bold. Dette er den mest avancerede Ami, for erfarne brugere. Vægt: 106g.

Køb den her: Je Joue Ami sæt: 429 kr.

 

Single og double trainer:

Hvis du ikke har mod på at kaste dig ud i et helt sæt, men gerne vil teste om denne form for bækkenbundstræning er noget for dig, så prøv i stedet at starte med Single trainer. Her for du bare en enkelt bækkenbundskugle til begyndere. 

Er du allerede øvet, kan du købe Double trainer.

Alle tre produkter kan købes helt diskret her på Svaneklinik.dk.

 

 


Venlig hilsen
Personalet hos Svaneklinik


Vil du gerne holde dig opdateret omkring hvad der sker her i klinikken kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev  eller følge med på vores Facebook.
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45870110 eller mail kontakt@svaneklinik.dk hvis du har spørgsmål.