karmaKarmaturban: Ny wellnessserie i bambusviskose fra Christine Headwear, der giver dig mulighed for at lege med dit look. 

 

Måske kender du i forvejen de populære serier fra Christine Headwear: Zen, Prana, Gaia, Yoga og Lotus.

De er alle lavet i det lækre, åndbare materiale bambusviskose som er utroligt let og dejlig blødt at have på. De findes alle i et utal af farver.

Nu introduceres en ny serie fra Christine, kaldet ”Karma”.

Karma har alle de samme kvaliteter som de andre turbaner i wellnessserien – men med Karma, kan du lege lidt mere med dit look.

Karma serien består nemlig af en hue og pandebånd. Når du køber et sæt, får du et pandebånd med i samme farve som huen, men disse pandebånd kan også købes separat – så du f.eks. kan have en blå hue som bund, med lyseblåt pandebånd, eller hvis du synes, du mangler mere spragl, kan du vælge et mønstret bånd til en ensfarvet bund – det er helt op til dig!

De nye Karmaturban koster 299,-  og du kan se dem her: Karma og vælg dine ekstra pandebånd under "relaterede produkter", når du har fundet det sæt, du skal have.

 

 

 

Kærlig hilsen
Personalet hos Svaneklinik


Vil du gerne holde dig opdateret omkring hvad der sker her i klinikken kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev  eller følge med på vores Facebook.
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45870110 eller mail kontakt@svaneklinik.dk hvis du har spørgsmål.