Svaneklinik.dk er nu i luften med en helt ny hjemmeside og webshop i et helt nyt design.

Vi håber det nye design hjælper dig til bedre at finde frem til de informationer og varer, du leder efter.

Vores hjemmeside kan du bruge når du skal bestille tid hos klinikken, eller til at købe vores forskellige produkter hjemmefra sofaen - så sparer du en tur ud til os i Lyngby.

Her på siden "Nyheder" kan du læse om hvad der sker af nye ting af sager i klinikken, nye produkter eller aktuelle tilbud.

Vil du gerne holdes yderligere opdateret, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Den nye hjemmeside har opdaterede beskrivelser af hvordan det foregår, når du skal have en brystprotese eller igennem et parykforløb. Alle vores varebeskrivelser er også opdaterede til at hjælpe dig bedst muligt.

Er du alligevel i tvivl om en vare er den rigtige for dig, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail. Vi står altid klar til at hjælpe.

I forbindelse med vores nye design er vi også kommet på Facebook.

Vi håber vores facebookside kan blive et sted hvor du og andre i din situation kan mødes og udveksle erfaringer. Hvad synes du om den nye hjemmeside? Vi vil gerne høre din mening - vi kan hele tiden blive bedre.

Send en mail til vores webmaster: svaneklinikweb@gmail.com.

 

 

 

 

 

Kærlig hilsen
Personalet hos Svaneklinik


Vil du gerne holde dig opdateret omkring hvad der sker her i klinikken kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev  eller følge med på vores Facebook.
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45870110 eller mail kontakt@svaneklinik.dk hvis du har spørgsmål.