Efterårsnyheder fra Amoena

Efterårsnyheder fra Amoena

Smuk efterårskollektion fra Amoena!


Velkendte designs i nye faver!

Mara BH er kommet i en ny superflot jade farve - en dyb mørk grøn farve som vi allerede er helt vilde med her i klinikken :)

Den klassiske Isadora BH er kommet i en fin burgundy farve.

Desuden er Mira BH kommet i en blå farve. Mira BH et godt alternativ til de trofaste Mona brugere, da de to BHer minder lidt om hinanden. Så er der brug for lidt afveksling, kan du kigge på Mira I en taupe og den nye blå farve.

Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme Karolina BH - billedet taler for sig selv!

Carrie BH og Lori BH har begge har grafiske, geometriske mønstre. De formår at ramme en rigtig god balance imellem at være dekorativ, men afslappet hverdags-BH - flot uden at være alt pyntet!

Begge har en rigtig god pasform - og alle BHerne har naturligvis lommer til brystproteser i begge sider.

Prøv BHen derhjemme

Ser du en BH der er lige noget for dig, kan du altid bestille den på Svaneklinik.dk, prøve den derhjemme og returnere den, hvis den ikke passer.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bestille, så ring og få en snak. Birgitte er super god til at finde frem til de rigtige BH størrelser, selv over telefonen! :)

Vil du have personlig vejledning? Husk at bestille en tid.

På den måde kan vi sikre at vi overholder Corona-reglerne og passer på både jer og os.

Så bestil meget gerne en tid i stedet for bare at kigge forbi - så sikrer du samtidig, at vi har tid og mulighed for at hjælpe dig ordenligt.

På forhånd mange tak.

Find alt lingeri til brystkræftopererede kvinder her: svaneklinik.dk/lingeri og husk at sæsonvarerne kun kommer i et begrænset antal, så man skal ikke vente for længe med at slå til.I den nye kollektion kan du b.la. finde Karolina BH i en ny flot blå farve, der passer rigtig godt til BHens old-hollywood mønster.