nyhed brystproteseGodt råd inden din brystkræftoperation:  Tag selv en postoperativ BH med på hospitalet. 


Postoperative BHér er for nyligt blevet sparet væk, blandt andet på Herlev hospital.

Inden din brystoperation er det derfor en god idé, at investere i en støttende BH med frontlukning, som du kan tage med på hospitalet. Dette kaldes en postoperativ BH. Den bevirker, at du smertefrit kan tage din BH af og på i tiden efter din operation.


Vi anbefaler disse tre forskellige BHér til postoperativt brug:

Frances fra Amoena

Frances BHen har et højt indhold af bomuld, der gør den blød og meget komfortabel også for sart hud. Bh´en findes i farverne hvid og nude.
Pris: 395,- Kr.

Klik her for at se Frances BH

Sandra fra Amoena

Denne bløde bomuldsBH fra Amoena er den mest anvendte postoperative BH. Den har bløde justerbare skulderstropper. Der medfølger fiberfill, der kan placeres i lommen, indtil at man får tilpasset en rigtig brystprotese. Findes i farven hvid.
Pris: 300,- Kr.

Klik her for at se Sandra BH

Mirabelle fra Nordicare

Denne Bh giver god støtte og aflastning efter brystkirurgi. Mirabelle Bhen er fremstillet i blødt elastisk microfibermateriale, uden generende syninger. BHen har brede justerbare skulderstropper.  Kan fås i farverne hvid og sort.
Pris: 400,- Kr.

 Klik her for at se Mirabelle BH

 

 

 

Venlig hilsen
Personalet hos Svaneklinik


Vil du gerne holde dig opdateret omkring hvad der sker her i klinikken kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev  eller følge med på vores Facebook.
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45870110 eller mail kontakt@svaneklinik.dk hvis du har spørgsmål.