nyhed brystproteseNyhed: 100% rene olier fra SARD Kopenhagen. 

 

Fra SARD Kopenhagen har vi nu disse lækre naturlige olier, med mange gode og skånsomme egenskaber.

For personer, som er i behandling for kræft, giver det en tryghed at vide, at man med disse produkter ikke tilfører kroppen yderligere skadelige stoffer. Det er så rent, at det kan spises.

Olierne kan bruges til alt - natcreme, dagcreme, hårkure, bodyoil, til tørre slimhinder og sågar som makeup fjerner.

Læs mere om produkterne her: SARD Kopenhagen 

SARD kopenhagen er en dansk udviklet produktserie baseret på 100% rene naturlige olier og ingredienser og tilpasset alle hudtyper og behov – også de særlige sensitive.

SARD kopenhagen henvender sig til dig den moderne og bevidste forbruger, som ønsker enkelthed og renhed med omtanke for sundhed og miljø - i sin daglige hudpleje - uden at give afkald på følelsen af luksus.

Produkterne er rige på essentielle fedtsyrer som er de samme som vi har i kroppen i forvejen, og er frie for syntetiske indholdsstoffer og parabener. De leveres i miljøvenligt PET emballage – det vil sige at de er fri for phtalater og andre hormonforstyrrende stoffer. Emballagen er biologisk nedbrydelig eller genanvendelig.

Vi er glade for nu at kunne tilbyde disse produkter i klinikken og her på Svaneklinik.dk!

Produkterne kan du se her: Kropspleje / olier fra SARD Kopenhagen 

 

Venlig hilsen
Personalet hos Svaneklinik


Vil du gerne holde dig opdateret omkring hvad der sker her i klinikken kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev  eller følge med på vores Facebook.
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45870110 eller mail kontakt@svaneklinik.dk hvis du har spørgsmål.