Parykforløb

parykforløb hos svaneklinik - for kvinder i kræftbehandling eller med varrigt hårtab

Hos Svaneklinik tilpasser vi parykken specielt til dig. I dag findes der et kæmpe udvalg af parykker i mange farver og frisurer. Sammen finder vi den, der passer bedst til dig, og så klipper vi den til, så den sidder perfekt på dig.


Det at få en paryk, er noget, vi gør sammen og ikke en vare på hylde, du bare kan gå ind og købe. Du skal derfor bestille en tid hos os, hvis du skal have paryk, så vi har god tid til at tale om det. 

Svanekliniks parykvejledere har mange års erfaring i at vejlede om alt vedrørende parykker og hovedbeklædninger. De kender de udfordringer og bekymringer, der kan opstå i forhold til hårtab, og står klar til at rådgive efter dine behov.

Parykker er i dag så godt fremstillet, at de ser meget mere naturtro ud, end man umiddelbart forestiller sig. Du får mulighed for både at prøve, se og mærke hvordan det føltes, før du beslutter dig for noget.

 

Læs mere om vores parykforløb her:


Paryk i forbindelse med kræftbehandling

Paryk i forbindelse med permanent hårtab f.eks. Alopecia

Hårdele eller toupe ved pletskaldethed f.eks. efter en operation

 

 

Er du i tvivl om du skal have paryk? Tag et opklarende møde med os først.


Tal med en parykvejleder om din specifikke situation og få råd og vejledning om dine muligheder.
Du får mulighed for at se og mærke forskellige typer parykker og opnå en bedre forståelse for hvordan det er at være parykbruger.

Første besøg er gratis hvis man har en bevilling, ellers koster en parykvurdering 500 kr. Disse penge er dog godt givet ud hvis man overvejer selv at investere i en paryk (egenbetaling), eller hvis man overvejer at bruge sin bevillig på en kølehjelm eller hovedbeklædning. Så ved du hvad det handler om hvis du ombestemmer dig og gerne vil have en paryk alligevel.

Parykvurdering: 1 time.
Pris uden bevilling: 500 kr.
Pris med bevilling: 0 kr.

 

Tidsbestilling:

Book en tid hos Svaneklinik online på dette link: Online booking eller ring på 45870110 inden for åbningstiden.