Paryk ifm. kræftbehandling

parykforløb hos svaneklinik

Vi anbefaler at du bestiller en tid allerede inden du starter behandling - har vi set dig med dit naturlige hår, er det nemmere for os at finde den helt rigtige paryk

 

Du binder dig ikke til noget ved at bestille en tid til en parykvurdering. Måske finder vi ud af at paryk ikke er noget for dig, og at du måske hellere vil have hovedbeklædning.  Det er helt i orden.

Du får naturligvis mulighed for både at prøve, se og mærke hvordan det føltes, før du beslutter dig for noget.

En parykvudering (1. besøg) er gratis hvis man afleverer sin bevilling til os. Ellers koster en parykvurdering 500 kr.
Du får naturligvis de 500 kr. tilbage, hvis du vælger at tage forløbet hos os, og afleverer din bevilling alligevel - lige meget om du har valgt at bruge din bevilling på paryk eller kun hovedbeklædning. 

 

 

Sådan kan et forløb se ud hos Svaneklinik:

 

1. besøg - parykvurdering

Du får 1 time sammen med en af vores dygtige frisører/parykvejledere. Vi tager en snak om dine behov. Frisøren vil typisk prøve forskellige parykker på dig, ud fra det eksisterende lager. Sammen finder vi frem til den rette farve og frisure som passer til dig. Måske skal der bestilles nogle flere hjem til dig du kan prøve. Der findes utroligt mange typer, farver og frisurer i parykker og vi bestræber os på at finde og klippe den paryk til, der passer bedst til dig.

Så ringer vi til dig, når parykkerne er kommet hjem, og aftaler hvornår du kan komme og prøve dem.

Vi anbefaler at du kommer alene til det første besøg. Der er mange informationer at forholde sig til - og selvom det måske er en tryg tanke at have nogen med, så er vores erfaring at det ofte distraherer mere end det hjælper. Hvis du gerne vil have ekstra øjne på, så tag dem med til 2. besøg, hvor vi prøver parykkerne.

 

2. besøg - afprøvning

Vi prøver parykkerne på dig og vælger én af dem.

Den bliver sat til side indtil du skal bruge den. Ved dette besøg er der også mulighed for at prøve hovedbeklædninger. Vi har altid et stort udvalg hjemme.

 

3. besøg - klip og vejledning

Når du begynder at fælde, ringer du og bestiller en tid til at få klippet dit hår samt tilpasset parykken. (Det er ca. 10-14 dage efter 1. kemobehandling.) Vi klipper dit hår med maskinen så det er 6-9 mm langt. Du får din paryk og frisøren vil klippe den lidt til, så den ligner din gamle frisure mest muligt.

Hun vil også gennemgå hvordan du selv tager din paryk på og af og hvordan du skal behandle den. (Man skal bruge speciel shampoo, balsam og olie til parykken).

Besøg 2 og 3 kan nogen gange godt lægges sammen. 

Bestil tid her eller ring på 45870110.

 

 parykker svaneklinikparykker svaneklinikparykker svaneklinik


Vi kører også ud på hjemmebesøg, hvis du har problemer med at komme til os.

Selve hjemmebesøget er gratis.

Transporten er også gratis hvis et handikap eller sygdom forhindrer dig i at besøge Svaneklinik. (Vi vurderer dette ved de gældende regler for hvornår hospitalerne berettiger transport til og fra hospitalet) Er dette ikke tilfældet og er afstanden fra Svaneklinik og hjem til dig over 15 km. opkræver vi kilometer-kørselspenge iht. statens takster.

I tvivlstilfælde er transporten gratis. 

Ring og tal med os om det på tlf: 45870110.