Previous Next
Holdbare strømpebukser

Flere visninger

  • Holdbare strømpebukser

Støttestrømpe - strømpebuks - Sort

Details:

Tynd men solid strømpebuks og støttestrømpe - perfekt til dig der gerne vil undgå hævede ben og samtidig se godt ud til festlige lejligheder eller i dit daglige arbejdeVores støttestrømper til kvinder er så tynde og pæne at de minder 100% om de nylonstrømper du normalt ville bruge - bare bedre, da de er langt mere holdbare. Støttestrømper er nemlig stærkere og vævet med en speciel teknik der forebygger at strømperne "løber".


Hvis du oplever at dine ben hæver og føles ømme efter en lang dag, kan du have fordel af at bruge støttestrømper i din hverdag. Støttestrømper styrker blodcirkulationen i benene og bruges også til at forebygge b. la. blodpropper og åreknuder.


Denne strømpe har et tryk på 140 denier (denier er et mål for tekstilfibrenes tykkelse pr. længdeenhed) Det er det stærkeste støtte du kan få uden det bliver en reel kompressionsstrømpe.


Men man kan også vælge at bruge disse strømper alene fordi de er bedre kvalitet end normale nylonstrømper, sidder godt og føles sikre at have på.


Vælg størrelse nedenfor. Størrelserne i strømpebukserne følger alm. tøjstørrelser: I = XS / 34-36 II = S / 36-38 III = M / 40-42 IV = L / 42-44 V = XL / 44-46 VI = XXL / 48-50

* Påkrævede felter

329,00 DKK

Detaljer

Støttestrømper til kvinder - strømpebukser

Yderligere information

Tilbud Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Støttestrømpe - strømpebuks - Sort