Makeup

forstærk hårvækst på bryn og vipper

Makeup og særligt fremstillede kosmetiske produkter.

 

Forstærk hårvæksten på bryn, vipper eller hovedbund.

Produkterne Revitabrow og Revitalash fremmer væksten på henholdsvis dine øjenvipper og bryn med synlige resultater efter 6-8 uger. Vi har selvfølgelig selv testet produktet her i Svaneklinik og vi er ret imponerede over hvor godt det virker. Leder du efter et produkt til at fremme din hårvækst på bryn og vipper, så anbefaler vi varmt Revitabrow og Revitalash


Biohar fremmer hårvækst i hovedbunden og også her har vi set imponerende resultater i vores tests af produktet. Læs mere om Biohar.

 

Hjælp til vipper og bryn

Har du sparsomme vipper, eller vipper, der er ved at vokse ud igen? For at få mere fylde, kan du bruge dette vippeforlængersæt, der tilføjer fibervipper til dine egne vipper. Til dig som har lidt eller slet ingen bryn, har vi et brynfarvesæt i 4 forskellige farver, inkl. skabeloner og makeuppensel, som er nemt at bruge og holder godt. Hvis du har lidt bryn i forvejen, kan du med Tinted Brow Gel tilføje fylde og farve med et naturligt resultat.

 

Økologisk makeup

Vi fører desuden en hel serie af økologisk make-up fra Benecos til gode priser. 

 

Permanent makeup

Permanent makeup kan laves meget naturligt og lyst, så det næsten ikke vil kunne ses når hårene kommer igen. Få f.eks. tegnet brynene op, så de ser naturlige ud - også når håret vokser ud igen. Eller få en tynd fin eyeliner, som giver dybde til øjet, når vipperne ikke er der. Læs mere om permanent makeup.