Om Svaneklinik

Velkommen hos Svaneklinik. Klinik for kræftbehandlede kvinder

Hos Svaneklinik hjælper vi kvinder som er opereret for brystkræft eller i behandling for kræft 


Vi tilbyder tilpasning af brystproteser og tilhørende lingeri, tilpasning af paryk ved hårtab og måltagning til lymfødemstrømper, samt rådgivning om de bivirkninger du kan få i forbindelse med din behandling. Vi er stolte over at være det eneste sted i Danmark, hvor disse ydelser er samlet på en adresse.

Klinikkens medarbejdere er eksperter på hvert deres område og sætter en ære i at yde en professionel service og personlig rådgivning.
 

Webshop

Vi tilbyder et stort udvalg af varer som er relevante for kvinder der er opereret for brystkræft eller som er i kræftbehandling, men med hovedfokus på hovedbeklædninger og lingeri. Mange af vores faste varer kan købes på vores webshop hvor du befinder dig nu - resten kan man komme forbi og prøve i vores klinik i Lyngby.
 

Brystproteser

Er du blevet opereret for brystkræft har du ret til en brystprotese. At vælge den rigtige brystprotese kan gøre en stor forskel på hvordan du har det i hverdagen. Hos Svaneklinik har vi mange års erfaring indenfor tilpasning af brystproteser.

Bestil en tid hos Pia eller Hanne eller læs mere her: Tilpasning af brystproteser.

 

Parykker

Forventer du hårtab, f.eks. fra kemobehandling, kan du have ret til en paryk.  Vi anbefaler at du bestiller en tid hos en af vores parykvejledere inden du starter på kemoterapi. Hvis vi har set dit naturlige hår er det nemmere for os at finde den helt rigtige paryk til dig. Læs mere om paryktilpasning.


Book en tid hos Svaneklinik online på dette link: Online booking

Du kan også ringe eller skrive på tlf: 45870110 / Email: kontakt@svaneklinik.dk. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.