Har du fået en brystbevarende operation eller en brystrekonstruktion?

Brystbevarelse og delprotese? Vælg den rette?

Brystbevarelse og delprotese - Vælg den rette

Brystbevarelse og Delprotese: Hvordan man vælger den rette?

Efter en brystbevarende operation kan asymmetri mellem brysterne være en udfordring. Mange kvinder oplever, at det ene bryst mangler lidt fylde, eller at der er forskel i facon eller størrelse, hvilket bringer os til spørgsmålet: “Brystbevarelse og delprotese? Hvordan man vælger den rette?”

Løsningen ligger tættere på, end du tror.

Efter en brystbevarende operation er du berettiget til en delprotese under samme vilkår som efter en mastektomi. Her i Svaneklinik har vi haft fornøjelsen af at hjælpe mange kvinder, som ønsker at genskabe balancen – ikke bare fysisk, men også i deres selvtillid.

Mange forsøger at skabe symmetri med push-up BH’er eller skumfyld, men det lykkes aldrig helt. Delproteser tilbyder en løsning, der føles “næsten som det ægte, bare køligere”. Med en delprotese kan du let og naturligt genskabe den volumen, dit bryst fortjener.

Også kvinder, der har gennemgået brystrekonstruktion efter en mastektomi, står ofte over for lignende udfordringer. Det rekonstruerede bryst matcher ikke altid det andet brysts form og facon perfekt. Igen kan en tilpasset delprotese være svaret for at opnå harmoni.

Klar til et løft i selvtillid?

Hos Svaneklinik er vi her for at guide dig gennem valget af den rette delprotese og hjælpe dig med at genvinde dit smil og selvtillid.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan gøre dine bryster til et par igen, så ring til os på 45870110 eller bestil en tid, når du har fået din bevilling. Vi er her for dig – klar til at støtte dig på rejsen mod at føle dig hel igen.

Brystbevarelse og delprotese? Vælg den rette?

Læs om dine muligheder for at søge bevilling til din delprotese her. BEVILLINGER

Er du allerede nu klar til en snak med os, kan du bestille en tid på Online booking knappen nedenfor.