Trænger du til en ny brystprotese?

Du er berettiget til en ny brystprotese hvert år.

En brystprotese holder et års tid, derfor er du berettiget én brystprotese om året. 

At få en bevilling sker desværre ikke automatisk. 

I de fleste kommuner skal du søge én gang om året for at få din brystprotese. Dog er nogle få kommuner begyndt at lave løbende bevillinger så du ikke behøver at søge flere gange, men blot kan afhente en gang årligt. 

Når du har søgt kommunen om en ny bevilling sender kommunen din bevilling til din E-boks. I nogle tilfælde kan bevillingen sende med post efter aftale. 

Vi skal bruge din bevilling for at udlevere din brystprotese

Har du fået bevillingen på e-boks, skal du åbne den og klikke på “videresend”. Den skal sendes til: kontakt@svaneklinik.dk.

Hvis du har fået den med posten, skal du blot tage den med til os.

Husk at booke en tid – Så har vi god tid til at hjælpe dig bedst muligt – hvis din krop eller dine behov har ændret sig, kan det være, du skal have en anden type protese eller en ny helt ny størrelse. 

Hvis du ved, hvad du skal have, behøver du ikke at booke en tid. Ring og hør om vi har din protese på lager så lægger vi den til side til dig, ellers bestiller den hvis vi ikke har den hjemme. Oftest har vi allerede protesen indenfor 3 dage. 

Hvis du har fået foretaget en brystbevarende operation, og har behov for en delprotese, så gælder de samme regler.

Har du ændret dig i løbet af året kan du søge kommunen om en skifteprotese

Der kan være tilfælde, hvor du har behov for mere end en brystprotese om året. Hvis du har haft et større vægttab eller vægtøgning, og din brystprotese ikke længere passer, så kan du ansøge din kommune om yderligere en brystprotese. Ring og tal med os hvis du har spørgsmål så hjælper vi selvfølgelig gerne. 

Book en tid hos Svaneklinik online på dette link: Online booking