Brystproteser

At vælge den rigtige brystprotese kan gøre en stor forskel på hvordan du har det i hverdagen.

En brystprotese hjælper med at genskabe din oprindelige kropsform, så du får en naturlig symmetri i dit udseende efter en brystkræftoperation

Brystproteser tjener dog ikke kun et kosmetisk formål – medicinsk set er det vigtigt man i kroppen får kompenseret for vægten i det andet bryst, så man ikke får problemer med ryg, nakke og skuldre.

Derfor er det en god ide at bestille en tid og få en fagperson til at hjælpe dig med at finde præcis den protese, der er den rigtige for dig og din livsstil.

Bestil en tid på 45870110 eller via. online booking

Sådan foregår det:

Hos Svaneklinik vil det være Iben eller Birgitte der hjælper dig. De har mange års erfaring indenfor tilpasning af brystproteser.

Når du bestiller en tid, sætter vi en hel time af til dig. Så har vi god tid til at vejlede dig personligt og gennemgå dine behov og ønsker.

I vores private prøverum finder vi stille og roligt den protese, der passer bedst til dig og din livsstil.

Du får også mulighed for at prøve lækkert lingeri der passer til protesen. Vi har stort udvalg af lingeri og badetøj i høj kvalitet til brystopererede kvinder.

Brystproteser til aktivitet eller søvn

Det kan være rart at skifte protese, når man skal træne, svømme eller sove.

Derfor har du, ud over den brystprotese, du normalt bruger i din hverdag, mulighed for at supplere op med proteser, der beregnet til bestemte aktiviteter.