Paryk ifm. kræftbehandling

Vi anbefaler at du bestiller en tid allerede inden du starter behandling. Har vi set dig med dit naturlige hår, er det nemmere for os at finde den helt rigtige paryk.

En parykvudering (1. besøg) koster 500 kr. som du naturligvis får tilbage, hvis du vælger at tage dit parykforløb hos os – så dækkes udgiften nemlig af din rekvisition.

Du får en rådgivende konsultation hvor vi taler dine behov igennem – og du får mulighed for både at prøve, se og mærke hvordan det føltes, før du beslutter dig for noget.

Her kan du læse hvordan et typisk parykforløb ser ud:

1. besøg – parykvurdering

Du får 1 time sammen med en af vores dygtige frisører/parykvejledere, hvor vi tager en snak om dine behov.

Frisøren vil typisk prøve forskellige parykker på dig, ud fra det eksisterende lager. Sammen finder vi frem til den rette farve og frisure til dig.

Der findes utroligt mange typer, størrelser, farver og frisurer i parykker og vi bestræber os på at finde den, der passer bedst til dig – derfor skal der ofte bestilles nogle flere parykker hjem specifikt til dig, som du kan prøve.

Vi ringer til dig, når parykkerne er kommet hjem, og aftaler hvornår du kan komme og prøve dem.

Vi anbefaler at du kommer alene til det første besøg. Der er mange informationer at forholde sig til – og selvom det måske er en tryg tanke at have nogen med, så er vores erfaring at det ofte distraherer mere end det hjælper.

Hvis du gerne vil have ekstra øjne på, så tag gerne dine pårørende med til 2. besøg. Det er her, hvor vi prøver parykkerne.

Dog max. 1-2 personer, da vi ikke har plads til flere.

2. besøg – afprøvning

Vi prøver parykkerne på dig og vælger én af dem.

Den bliver sat til side indtil du skal bruge den.

Ved dette besøg er der også mulighed for at prøve hovedbeklædninger. Vi har et kæmpe udvalg i hovedbeklædninger og det kan være rart at have noget at gå rundt med derhjemme.

Det kan også være rart at have en nathue at sove med om natten.

3. besøg – klip og vejledning

Når du begynder at fælde, ringer du og bestiller en tid til at få klippet dit hår samt tilpasset parykken. (Det er ca. 10-16 dage efter 1. kemobehandling.)

Vi klipper dit hår med maskinen så det er 9 mm. langt. Frisøren klipper parykken til, så den er tilpasset præcis til dig.

Hun vil også gennemgå hvordan du selv tager din paryk af og på og hvordan du behandler og plejer den. (Man skal f.eks. bruge speciel shampoo, balsam og olie til parykken).

I mange tilfælde er to besøg nok, især hvis du allerede er i gang med din behandling.

Inde for de første 30 dage kan du gratis få tilrettet din paryk.

Bestil tid online her eller ring på 45870110.