Inden operationen: Postoperativ BH

Inden din brystoperation er det en god idé at investere i en støttende og komfortabel bh med frontlukning

Dette kaldes en postoperativ BH

Postoperative BHer har du tidligere kunne få udleveret på hospitalerne, men det er efterhånden blevet sparet væk.

På de fleste hospitaler får du dog stadigvæk udleveret en skum brystprotese, som du kan placere i lommen på din postoperative BH i tiden lige efter operationen.

Skumprotesen og den postoperative BH er en midlertidig løsning, indtil du får tilpasset din rigtige brystprotese.

Det er vigtigt for dine skuldre, ryg og nakke at du får skabt ligevægt i kroppen. Går du for længe med uligevægt kan du blive skæv i ryggem. Derfor husk at booke en tid hos os efter din operation. Så finder vi den brystprotese, der er den rigtige fra dig.

 

Mirabelle fra Nordicare

Mirabelle er en post-operativ bh, som kan anvendes inden og lige efter en brystoperation. Bh’en lindrer smerter og hævelse samt giver støtte og en let kompression. Mirabelle bh’en er fremstillet i blødt elastisk microfibermateriale, uden generende syninger. Bh’en har brede justerbare skulderstropper og et bredt stykke over ryggen. Bh’en lukkes foran med små kroge. Fordi bh’en lukkes fortil, er den let at tage af og på efter en operation. Desuden har bh’en invendige lommer til brystpoteser eller polstrede indlæg.

Kan fås i farverne hvid og sort.

Findes i størrelserne: S-XXL

 

Emilia fra Amoena 

Emilia bh’en er specielt designet til perioden inden og lige efter en brystoperation eller strålebehandling, hvor du har brug for nænsom støtte. Bh’en lindrer smerter og hævelse samt giver støtte og en let kompression.

Bh’en er inddelt i zoner, der fordeler trykket og tilpasser sig efter dine former og brystets størrelse. Med bredere stropper hen over skuldrene og sømløs konstruktion er den særligt behagelig og hverken klemmer eller generer.

BH’en lukkes fortil med lynlås og 2 små hægter for ekstra sikkerhed. I hver side er der tynde og nærmest usynlige lommer, der kan benyttes til proteser eller andre indlæg.

Kan fås i farverne hvid, sort og sand.

Findes i størrelserne 70/75, 80/85, 90/95, 100/105, 110/115