Hos Svaneklinik hjælper vi kvinder som er eller har været i behandling for kræft

Vi tilbyder tilpasning af brystproteser og tilhørende lingeri, tilpasning af parykker og hovedbeklædning samt måltagning og udlevering af kompressionsprodukter.

Vi er stolte over at være det eneste sted i Danmark, hvor disse ydelser er samlet på en adresse.

Klinikkens medarbejdere er eksperter på hvert deres område og sætter en ære i at yde en professionel service og personlig rådgivning.

Brystproteser

Er du blevet opereret for brystkræft har du ret til en brystprotese. At vælge den rigtige brystprotese kan gøre en stor forskel på hvordan du har det i hverdagen.

Bestil en tid hos os, når du har fået din bevilling. Så får du råd og vejledning hos Iben.

Vi sætter en time af til dig, så vi har god til til at tale det hele igennem med dig.

Vi har også et stort udvalg af lingeri og badetøj til brystproteser.

Du er bevilget én brystprotese hvert år. Det er en god idé at bestille en tid hver gang, så vi kan sikre os, det stadig er den rigtige brystprotese til dig. Er du dog sikker på, at du vil have den samme som du fik sidst, så ring og hør om vi har den på lager så du bare kan komme og hente den når tiden er til at du skal have den nye brystprotese.

Læs mere om tilpasning af brystproteser her, eller bestil din tid med det samme.

Parykker

Forventer du hårtab, f.eks. fra kemobehandling og har brug for en paryk?

I dag findes der et kæmpe udvalg af parykker i mange farver og frisurer, som ser langt mere naturlige ud end man forventer.

Sammen finder vi den paryk, der passer bedst til dig og dine behov – vi tilretter og klipper den til, så den er bedst muligt personaliseret til dig.

Vi anbefaler at du bestiller en tid hos en af vores frisører inden du starter på kemoterapi. Hvis vi har set dit naturlige hår er det nemmere for os at finde den helt rigtige paryk til dig.

Et parykforløb er typisk 2-3 besøg der dækker over samtale, afprøvning, tilretning og udlevering.

Parykvudering – er du usikker på om du vil have paryk?

Du kan altid booke en tid til en parykvurdering hvor vi taler dine behov og muligheder igennem.

Konsultationen koster 500 kr – men afleverer du din rekvisition hos os, er parykvurderingen gratis og du får pengene fra din første konsultation tilbage, da det er dækket af rekvisitionen.

Du kan således godt tage første samtale uden at være sikker på at paryk er det rigtige for dig. Det kan være penge der er rigtig godt givet ud, hvis du er usikker på hvad du vil.

Læs mere om paryktilpasning og forløb her.

Lymfødem og kompression

Kompression bruges som behandling af lymfødem, som kan opstå som følgevirkning af kræftbehandling.

Vi arbejder typisk med kompression af overkroppen, i form af Bh’er, veste, ærmer eller handsker, som du kan få taget mål til og udleveret hos Svaneklinik.

Bestil en tid til måltagning eller ring ind på 45870110.