Paryk ifm. kræftbehandling

Vi anbefaler at du bestiller en tid allerede inden du starter behandling. 

En konsultation koster 500 kr. som du naturligvis får tilbage, hvis du vælger at bruge din rekvisition hos os.

Du får en rådgivende konsultation hvor vi taler dine behov igennem – og du får mulighed for både at prøve, se og mærke hvordan det føltes, før du beslutter dig for noget.

Her kan du læse hvordan et typisk parykforløb ser ud:

1. besøg – parykvurdering

Første konsultation vil du sammen med en af vores dygtige frisører/parykvejledere, få en snak om dine ønsker til en paryk samt hvad der er af muligheder indenfor syntetiske hår og ægtehår. 

Frisøren vil tage dine mål og typisk vise forskellige parykmodeller, ud fra det eksisterende lager.

Frisøren vil introducere dig til hvad der er af muligheder indenfor syntetisk hår og ægtehår og sammen finder I frem til den model du ønsker samt kigger på hvad der er af muligheder indenfor farver og frisure. Overstiger du tilskuddet fra hospitalet eller kommunen vil der komme en egenbetaling. 

Da der findes utroligt mange typer, størrelser, farver og frisurer i parykker og vi bestræber os på at finde den, der passer bedst til dig – bestilles der ofte nogle flere parykker hjem specifikt til dig, som du kan prøve.

Vi ringer til dig, når parykkerne er kommet hjem, og aftaler hvornår du kan komme og prøve dem.

Vi anbefaler at du kommer alene til det første besøg. Der er mange informationer at forholde sig til – og selvom det måske er en tryg tanke at have nogen med, så er vores erfaring at det ofte distraherer mere end det hjælper.

Hvis du gerne vil have ekstra øjne på, så tag gerne dine pårørende med til 2. besøg. Det er her, hvor vi prøver parykkerne. Dog max. 1-2 personer, da vi ikke har plads til flere.

 

2. besøg – afprøvning, klip og udlevering

Ved anden konsultation prøver vi parykkerne vi har fået hjem til dig og du vælger én.

Vi klipper dit hår med maskinen så det er 9 mm. langt. Frisøren klipper parykken til, så den er tilpasset præcis til dig og dine ønsker. 

Hun vil også gennemgå hvordan du selv tager din paryk af og på og hvordan du behandler og plejer den. (Man skal f.eks. bruge speciel shampoo, balsam og olie til parykken).

Indenfor de første 30 dage kan du gratis få tilrettet din paryk.

Bestil tid online her eller ring på 45870110.