Pletskaldethed – har du brug for hårdele eller toupé?

En hårdel eller toupé kan hjælpe dig hvis håret er faldet helt eller delvist af eller opereret væk.

Hvis er du blevet opereret i hovedbunden eller oplever pletskaldethed i forbindelse med sygdom, kan du også få hjælp hos os.

Hospitalerne er desværre ikke så gode til at informere om mulighederne.

Mange er derfor ikke klar over, at de kan få hjælp til f.eks. at dække huller efter en operation – men det er faktisk noget, man også kan få bevilling til.

Vi har fået lov til at fotografere en af vores kunder, Pia, som efter en operation i hovedbunden, ikke længere har hårvækst.

Vi håber billederne kan hjælpe til at give dig en fornemmelse af hvordan forløbt kan se ud.

Billederne finder du herunder.

Du kan altid ringe til os hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig, eller din situation er noget, du kan få støtte til fra kommunen.

Det er bedre at spørge for meget end for lidt – for som Pia siger: det betyder bare så meget at kunne føle sig som sig selv igen.

Ring på 45870110 og tal med en frisør eller bestil din tid online.

 

 

Sådan foregår det:

1. Besøg

Første gang du kommer her, taler vi alle dine muligheder og ønsker igennem. Vi gennemgår fordele og ulemper ved de forskellige typer af løsninger i forhold til dine behov. Herefter bestiller vi det hjem, vi er blevet enige om.

Husk at medbringe din rekvisition.

 

2. Besøg

Vi aftaler en ny tid, når vi har fået hårdelen hjem. Så klipper og tilpasser vi din hårdel og evt. dit eget hår, så det hele passer sammen.

Vi lærer dig hvordan du bruger den og hvordan den skal plejes.