Permanent makeup med smukke og naturlige resultater

For mange kvinder er følgerne af kræftbehandlingen tab af hår flere steder. Det gælder hår på hovedet, øjenbryn og øjenvipper. Dette kan have stor indvirkning på selvtilliden.

Der kan være mange gode grunde til at få lavet permanent makeup før eller efter et kræftforløb med kemoterapi. For dit forløb kan det have stor betydning for dig at komme til at ligne dig selv igen, og derved føle at du kommer over på den anden side af sygdommen.

Med permanent makeup står du hver dag op til et friskere udseende, der møder dig i spejlet. Det gælder, uanset om du ønsker at få lavet perfekte og farvefaste øjenbryn, læber eller eyeliner. Permanent makeup giver dig smukke og naturlige resultater, som ikke blegner eller tværer ud, når du er aktiv, bader eller ligger og sover.

Pia Bøttcher ejer Beauty Parlour som ligger i Hillerød. Hos Beauty Parlour får du lavet permanent makeup hos en uddannet permanent makeup artist samt kosmetisk og medicinsk tatovør.

Beauty Parlour tilbyder luksuriøse skønhedsbehandlinger – helt uden skadelige produkter og behandlingsformer. Her foretages enhver form for permanent makeup med organiske og allergivenlige skønhedsprodukter, uden det påvirker kvaliteten af ydelserne. Du bliver desuden taget i hånden, og du får således kyndig rådgivning i forhold til farve, form og udtryk, så du får et resultat, der passer til dig.

Det gælder både permanent makeup til bryn, læber og eyeliner.​

Så er du interesseret i at høre mere om permanent makeup, så er du velkommen til at kontakte Pia Bøttcher.

Du kan finde mere information på Beauty Parlours hjemmeside på nedenstående link:

Besøg Beauty Parlour